fbpx

O nama

LUK grupacija osnovana je 1985. godine, uz veliku predanost uposlenika i podršku poslovnih partnera, s ciljem podizanja kvalitete načina gradnje i samih uslova stanovanja. Prepoznajući potrebe tržišta za visoko kvalitetnom i dizajniranom ponudom materijala i opreme za uređenje kupaonica i interijera, kompanija LUK d.o.o. pokrenula je i potpuno novi brand „BAGNO“. Otvoren u proljeće 2008. godine, BAGNO salon na površini od 800 m2 i u preko 40 potpuno uređenih izložbenih prostora predstavlja kompletno uređena kupatila obogaćena vrhunskim pločicama i santarijama. Odišu funkcionalnošću i profinjenim dizajnom, predstavljajući vodeće trendove uređenja kupatila, enterijera i eksterijera. Na tržištu smo prepoznati i kao dobavljač na projektima vezanim uz izgradnju industrijskih objekata, a nudimo i materijale za izradu fasada i vanjsko popločavanje. Bez obzira da li je riječ o klasici, modernom ili ekstravagantnom stilu, BAGNO asortiman pruža nebrojene inspiracije i mogućnosti. Saradnjom sa vodećim i provjerenim dobavljačima garantujemo visoku kvalitetu i odgovorne rokove isporuke. Posvećeni smo vrhunskom uslugom u svakom pogledu, a svojim znanjem i kompetencijama nastojimo postati inspiracija za svakog arhitektu, investitora ili dizajnera interijera. Biti produžena ruka u projektima naša je svrha, a naši prodajni savjetnici su kontinuirano i kvalitetno educirani. Za projeke imamo posebno dostupan tim projektnih managera, koji su na raspolaganju za sva pitanja, ponude, implementaciju i realizaciju projekata.

Misija

Zadovoljstvo naših klijenata, potpuni servis i potpora, najviši su ciljevi BAGNO tima. Želja nam je da kroz pažljivo odabrani asortiman, koji kontinuirano nadopunjavamo, pružiti našim klijentima trajne i visokokvalitetne proizvode koji će u potpunosti dovesti do realizacije njihovih ideja i zamisli, kao i poboljšanja i unapređenja kulture opremanja interijera.

Vizija

Naša vizija je da nas kupci prepoznaju kao vodeću kompaniju i partnera u prodaju visokokvalitetne keramike i opreme za kupatila na području čitave Bosne i Hercegovine.

POŠALJI UPIT